Kan inte sova :(

Är det bara jag som inte kan somna? Vet att jag måste nu.. Men åh! Hatar när det blir såhär, kommer se ut som en död fiskmås när jag går upp imorgon! Har i alla fall suttit och tittat på Andra Avenyn i ungefär 2,5 timmar.. Går ju bara inte att sluta! Så jäkla bra är det! Men nu måste jag försöka sova i alla fall, får se hur det går till.. Haha! Men sov gott så hör jag av mig mer imorgon, godnatt!


Middag..

Har precis suttit och ätit middag med familjen nu, mysigt! Va as hungrig så jag åt som en häst, standard!
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, vila upp mig för skolan imorgon! Åh jag orkar inte med den, men imorgon börjar vi 9:40 så det är rätt chill! Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen bäddar jag nog ner mig och kollar på Andra Avenyn. Sånt mysigt man gör på en tråkig söndag!


Handbollsmatch

Chachaaaaaa! Sitter och tittar på när pappa spelar, star jaoo! Just nu leder dom, jippiii! Haha nä men jag bloggar sen!


Åh vad jag älskar dig!


JAG ÄR SÄMST

Jag är sämst på blogga, i knöööw! Men ni anar inte hur mycket jag saknar det varje gång. Eftersom jag inte har bloggappen på min jävla telefon så blir det lite svårare för jag har inte tillgång så mycket till datan. Men snart får jag min nya älskliiiiing! Tell you later vad det är. Men då jääklar blir det mer bloggning kan jag lova er!

Nu ska jag hem till min älskade Ida! Åh va mysigt, har inte träffat henne på en vecka, hehe. Ha det bra! Puss


RSS 2.0