Uppdaterar mer imorgon!

Uppdaterar mer imorgon! Har ingen mer tid till att blogga ikväll. Men ni får bilder på presenterna och allt imorgon! Puss


Något man aldrig får missa!

Kalle anka får man ju bara inte missa! Det tillhör ju julen precis som pepparkakor och julgranen tycker jag. Det är så mysigt att fika framför det och umgås med familjen! Måste bara säga att Askkungen, tjuren Ferdinand och Kalle är de bästa! Vilka är era?
Men jag tycker det är som ett MÅSTE att se det..


Julafton!

God jul alla fina människor där ute! Haft en bra dag hittills? det har jag :) Har gjort mat med pappa och klätt granen osv! Hur mysigt som helst. Har inte öppnat några klappar än, utan det gör vi alltid runt 21 tiden. Åh undra vad soom kan ligga där i, får hoppas på något fejnt!
Men nu ska jag ner och äta lite, ha det bra sålänge! Pussssipuuuss


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: josefinegranhage

Där kan ni se bilder om jag inte hinner blogga, för där uppdaterar jag ganska ofta! Puss


Vad gör du på nyår?

Det nya året firas med mina underbara kompisar hemma hos Linus! Jag, Alex, Linus och Paulina. bättre kan det ju knappt bli! Är huuuuur taggad som helst för det nya året verkligen och en bra start får man ju med tanke på vilka man firar det med.
Vet dock inte vad vi ska göra rikitgt än, men vi ska käka och så tillsammans och sen sa vi sova över! Hur mys?! Så ja, jag ska vara med dom :) Har varit med familjen varje år och det är såååå tråkigt, så det ska bli skönt att ändra lite på det!
Anyway, jag är hur taggad som helst och ser fram emot allt jätte mycket! Hur är det med er? Eller är det typ bara jag som vill att det ska bli ett nytt år?


Let´s start again :)

Chacha bloggen, saknat mig? Oavsett så har jag saknat att blogga. Var verkligeen tvungen att ta tag i mitt liv ett tag, fyfan va jag mådde dåligt ett tag.. Uschh! Menmen, life goes on right?

Nu det sista så har det mesta löst sig och jag har börjat om lite på ruta ett. Känns riktigt skönt! Man får iallafall veta vilka ens riktiga vänner är, som allid finns där..

Idag mötte jag upp paulina gosii, så åkte vi in till göteborg och köpte lite julklappar och så fikade vi & åt på espresso house också. Hur mysigt som helst! Åh vad jag älskar julstämningen, synd bara att all snö har försvunnit nu :(
Men nu ska jag krypa ner i sängen, så jag säger godnatt och sov gott! Puss


Ni får en bild på mig och Paulina från idag. Bilden är från hennes och Emmas blogg, checka gärna deras blogg också! Klicka på länken för att komma till tjejernas blogg! Båda två är hur fina som helst och jag hade verkligen inte tackat nej till att se ut som nån utav dem. www.paulinaemma.blogg.se

RSS 2.0