Godnatt

Imorgon har vi sovmorgon, tummen upp för det! Men nu måste jag försöka sova, hörs mer imon! Godnatt, puss


Finns ingen mig utan er!

Ni är så perfekta man kan bli. Har alltid så otroligt kul med er och ni betyder så himla mycket för mig! Vet inte vad jag skulle ha gjort utan er, ni är helt obeskrivliga! För 2 år sedan så visste jag inte ens att ni existerade, helt sinnes?! Och nu, så känns det som om jag har känt er i hela mitt liv! Ni står mig närmast och det är er jag alltid pratar med och litar på till 100%! Finns inget liv för mig utan er. Jag skulle göra exakt allt för er! Älskar er så obeskrivligt mycket och tack att ni finns för mig och att ni finns över huvudtaget! Ni är bäst och jag kommer aldrig lämna er. Jag älskar er! Paulina, Moa, Ida & Emelie.


New in!

Igår så var jag ju på kungsmässan med mammi och pappi! Först käkade vi på donken, hatar egentligen att äta där.. Känner sig så jävla fet haha! Anyway, så kollade vi lite i affärer och så, fick gå in och byta min jävla jacka igen! SÄMST kvalité, seriöst!
Hur som helst så fick jag med mig ett par behövliga jeans, från design only. Ett par vanliga svarta dr.denim. Världens skönaste jeans!! Sedan så fick jag med mig mina älskade primeboots, åh har alltid velat ha det! Så nu va pappa snäll och köpte det! Ett par "vanliga" bruna. Så himla glad! Dom kommer användas en heeeel del nu. (Glömde ta kort på jeansen, så ni får bara på skorna!)


Nu kör vi igen!

Nu ska jag skärpa mig på riktigt! Saknar att blogga så otroligt mycket.
Vet inte om det är mer värt att byta till nattstad nu, men eftersom typ alla har blogg där så vet jag inte.. Men jag får se helt enkelt! Så nu ska jag börja blogga mer regelbundet och så ofta jag får tid till det!
Jag kan ju börja med att jag träffade Emma i fredags på kvällen så sov jag hemma hos henne, så himla mysigt! Sen på lördag så kom mamma och pappa och hämtade mig så åkte vi till kungsmässan och köpte lite saker! Kan lägga ut bild i ett annat inlägg! Och idag har jag och mammi varit inne i Göteborg och kollat på när pappa spelade match! Så såg min helg ut helt enkelt. Men nu ska jag ner i duschen, så hör av mig sen! Pöss


RSS 2.0